27/11/2015

INTELIGENTA INTUITIVA. De la vis la realitate

Autor : Vanessa Mielczareck      
Editura Editura Curtea Veche
Colectia Biblioterapia
An aparitie : 2014
Traducerea Teodora Despina Bişboacă
ISBN 978-606-588-640-7
Nr pagini : 328
Format 130 x 200
Pretul la data postarii :  Stoc epuizat la Editura,14,50 lei la librarie.net, 28 lei la eusunt



Descrierea editurii:

    Presentiment, al şaselea simţ, voce interioară, indiferent cum i-aţi spune intuiţiei dumneavoastră, vă folosiţi de ea chiar fără să ştiţi. Să găsiţi sensul unei probleme, să ştiţi că un eveniment urmează să se întâmple, să percepeţi adevărata faţă a unei persoane, să luaţi decizia corectă… toate acestea denotă calităţi ale intuiţiei.

    În cartea de faţă, Vanessa Mielczareck vă propune un parcurs iniţiatic realizat prin intermediul unor serii de analize, exemple, exerciţii practice şi chestionare. Ea vă însoţeşte, pas cu pas, către reunificarea spiritului dumneavoastră logic, structurat, cu spiritul intuitiv.

    O întrebare fundamentală de la care a pornit cartea de faţă: cum să vă găsiţi propriile răspunsuri? Autoarea vă conduce spre descoperirea rolului fundamental pe care îl are intuiţia şi vă arată cum să o amplificaţi pentru a vă fi de folos în fiecare zi. Astfel, veţi învăţa să identificaţi şi să faceţi schimbările necesare în viaţa.

    Citind aceste pagini, veţi afla cum să deveniţi din ce în ce mai conştient de intuiţia dumneavoastră, pentru a putea înţelege semnificaţia situaţiilor prin care treceţi, pentru a vă crea relaţii care să vă aducă împlinire, pentru a vă găsi locul potrivit… şi a vă descoperi misiunea pe care o aveţi în viaţă.

    VANESSA MIELCZARECK, scriitoare, conferenţiară şi terapeută, este cea care a dezvoltat conceptul de inteligenţă intuitivă, pe care îl predă în cadrul seminarelor sale.

    Încă de la vârsta de 20 de ani şi-a îndreptat atenţia către dezvoltarea personală şi spirituală. Motivată de dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi, în anii ’90 a început pregătirea în psihoterapie, terapie emoţională şi coaching. S-a iniţiat, de asemenea, în yoga şi în meditaţia tai chi.

    Pornind de la câteva întrebări simple: „Cum ne găsim propriile răspunsuri şi cum ne exprimăm forţa interioară?“, „Cum dăm un sens lucrurilor care ni se întâmplă?“, „Cum schimbăm cursul lucrurilor?“, Vanessa Mielczareck a desfăşurat ample cercetări în privinţa intuiţiei.

    Împreună cu soţul său, Gilles Guyon, a fondat o şcoală care oferă cursuri de coaching în ţările francofone.

        Vanessa Mielczareck este trainer profesionist și formator în relațiile interumane. Ea dezvoltă conceptul de inteligență intuitivă de mai bine de 20 de ani si care îl predă în cadrul seminariilor. Din 1989, a fost instruită în abordările majore ale psihoterapiei și își oferă serviciile în toată Europa. Sursa
        La noi au aparut:
Inteligenta intuitiva. De la vis la realitate, Curtra veche 2014
Ghidul persoanei fericite. Cum sa atragi in viata ta tot ce e mai bun, Philobia 2019

Cuprins:

Mulţumiri   7

Capitolul 1 Fiinţa creatoare
   Indrăzniţi să vă schimbaţi şi să vă regăsiţi puterea creatoare   9

Capitolul 2 Fiinţa intuitivă
   Indrăzniţi să trăiţi şi să vă exprimaţi capacităţile interioare   95

Capitolul 3 Fiinţa de suflet
   Cum să ai relaţii creative şi înfloritoare cu ceilalţi   207

Capitolul 4 Fiinţa autentică
   Cum să vă găsiţi locul potrivit, să vă împliniţi şi să fiţi deschis la abundenţă   255

Glosar   319
Bibliografie   323 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu