05/04/2015

VINDECAREA SPONTANA A CREDINTEI. Sa zdruncinam din temelii paradigma falselor limite

Autor : Gregg Braden                
Editura For You
An aparitie :2009

Traducerea Mihaela Ivănuş
ISBN  978-973-1701-38-7
Nr pagini : 268
Format 140 x 200
Pretul la data postarii :27 lei la Editura, 27 lei la elefant , 27 lei la eusunt





Descrierea editurii:
Un numar din ce in ce mai mare de dovezi stiintifice demonstreaza ca universul functioneaza ca un computer urias, bazat pe constiinta. La fel cum orice computer foloseste un limbaj pentru a obtine rezultate, computerul constiintei universului foloseste credinta, pentru a-i „vorbi“ substantei din care este alcatuita lumea si corpurile noastre. Recunoscand faptul ca totul - de la ADN, la succesul relatiilor noastre si la pacea in lume - se bazeaza pe ceea ce credem, observam ca modul in care gandim despre noi este mai important acum, decat oricand.

Cheia pentru vindecarea limitărilor noastre false este să înţelegem ce este credinţa şi cum funcţionează ea. De peste douăzeci de ani, Gregg Braden caută această cheie. De la mănăstirile îndepărtate din Egipt, Peru şi Tibet, până la textele uitate ale bisericii creştine timpurii, secretul vindecării credinţelor noastre a fost lăsat în limbajul codificat al celor mai sacre dintre tradiţiile. Alăturaţi-vă lui Gregg, pe măsură ce ne povesteşte despre ce a descoperit şi ne invită să trăim dincolo de paradigma falselor limite!Adevăr: Universul este alcătuit dintr-o matrice energetică comună, care stă la baza lumii noastre fizice.
Adevăr: Credinţa este un limbaj care îi „vorbeşte” acestei matrici.
Dovezile ştiinţifice dezvăluie faptul că o credinţă pornită din inimă afectează totul – de la vindecarea corpului, până la atomii lumii în care trăim. Este oare posibil să ne fi născut cu puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a crea pace şi abundenţă şi chiar de a schimba realitatea însăşi? Pe măsură ce ne confruntăm cu cele mai mari provocări din istorie, aceste noi descoperiri sugerează că suntem pe punctul de a afla răspunsul!

Gregg Braden este cunoscut pe plan international, ca un pionier intr-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea .De peste douazeci de ani, Gregg cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la aparitia unor carti transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Pasind intre lumi, Matricea Divina, Adevar profund, Timpul fractal, Vindecarea spontana a credintei (toate publicate de editura For You). Acum publicate in 15 limbi si in 23 de tari, lucrarile lui Gregg ne arata, dincolo de orice indoiala, ca avem puterea de a inversa procesul imbolnavirii, de a redefini imbatranirea si chiar de a modifica realitatea insasi, acceptand ideea ca puterea credintei reprezinta limbajul cuantic al schimbarii.

Prezentare youtube

Cuprins:

Introducere ... 6

Capitolul 1: O nouă perspectivă asupra realităţii: Universul ca un computer conştient ... 21
Capitolul 2: Programarea Universului: Ştiinţa credinţei  ... 62
Capitolul 3: De la creier la minte: Cine conduce fabrica ce produce credinţe? ... 109
Capitolul 4: Ce credeţi?: Marea întrebare ce reprezintă esenţa vieţii voastre ... 132
Capitolul 5: Dacă cunoaşteţi codul, alegeţi regulile: Să zdruncinăm din temelii paradigma falselor limite ... 161
Capitolul 6: Vindecarea credinţei: Cum să rescrieţi codul realităţii voastre ... 187
Capitolul 7: Ghidul utilizatorului pentru univers ... 221

Cuvinte de mulţumire ... 244
Note de final ... 247
Despre autor ... 256

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu